10 inch UNIT

Dobro došli na 10 inch UNIT!

10 inch UNIT je novi brend hrvatskog internet prostora koji za cilj ima promociju aktualnih zbivanja u entertainment industriji. Pod tim danas najčešće podrazumijevamo svijet glazbe, filma, tehnologije, kapitala i svih ostalih međusobno vezanih područja. Iako u navedenoj sferi popularne kulture vlada apsolutna dominacija i svojevrsni monopol engleskog jezika, upravo zbog činjenice da se radi o izvorno hrvatskim stranicama naš plan je forsiranje hrvatskog jezika u pisanom obliku. Budući da je Republika Hrvatska etablirana kao država prosječnosti i planskog gušenja svih oblika kreativnosti, izražavanje na engleskom jeziku u tom pogledu neće dovesti do efikasnih procesa ako želimo doprinijeti pozitivnim društvenim promjenama.

Osim što još uvijek testiramo neka funkcionalna rješenja i optimiziramo rad stranica, za vas smo u narednom periodu pripremili niz zanimljivih članaka koji se odnose na minulo ljeto. Od početka lipnja pa do kraja kolovoza vaš (već sada) omiljeni urednik obišao je velik niz događaja kako bi u društveni kontekst stavio nikad jaču regionalnu festivalsku i koncertnu ponudu. Od kontinentalne Hrvatske do Jadrana, od susjednih zemalja pa sve od Skandinavije, u dva mjeseca ljetne špice enormna količina različitih žanrovskih događaja mogla je zadovoljiti i najizbirljivije. Kao prisjećanje na vruće ljeto i furioznu festivalsku sezonu početak rada ove stranice obilježit će svojevrsni vremeplov koji započinjemo s mjesecom lipnjom i posljedičnim laganim putovanjem u sadašnjost.

Počast ljetnom kaosu u ovom hladnom periodu odajemo i kroz naslovnu sliku ovog članka. Uživajte!

Slični članci

Nova godina Neka vam je sa srećom u 2020. Nova godina Sve najbolje u novoj 2019. godini! Nova godina Sretno vam bilo u 2018. godini! 10 inch UNIT Povratak! Nova godina Sve najbolje u 2016. godini!